lördag 23 januari 2010

R.I.P sambo killen

Helgen blev inte riktigt som vi tänkt oss då.
Det var ju egentligen meningen att Älsklings päron skulle dyka upp med Sambo i går, men då älsklings mamma var sjuk så sa vi att det är bättre om dem kommer en annan helg.
Så istället åkte älsklingen ut och hämtade Sambo när jag var på jobbet, han hade jätte svår att gå hade slutat äta och såg inte alls rolig ut:( Så i stället för att ta hem honom tog älsklingen honom till vetrinären i Borensberg, där dem konstaterade att njurarna lagt av och att det inte fanns mycket att gör:( Så det vart att låta honom somna in istället. Var nog bäst så för honom då han inte mådde bra och bara blev sämre förmodligen.
Inte nog med allt detta, Busan den jädra knullkärringen till katt har gått och fött en ny kull med ungar. Lagom roligt då det inte behövs fler katter där ute!

Igår kväll skulle vi egentligen haft en lugn kväll hemma efter allt som hänt, men vi hamnade runt elva hugget hos Suzz och tog ett par kall (inte jag då , för mig vart det cola). Satt där snackade lite skit och sen skulle vi hem var det tänkt men så vart inte fallet då vi vart med lurade ner till bowlinghallen! Men men trevligt hade vi ändå:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar