tisdag 7 juli 2009

2 första dagarna på semestern

Helgen var det ju som alla vet denna trevliga festival, var ute med Johanna och älskling på fredagen tog ett par cider. Lördagen var vi nere vid området en sväng och kollade läget, sen vart det att käka lite mat på sengwie (minns inte vad den heter men ligger vid bussterminlalen här i motala) hade riktigt skoj höll på att bli utslängda:) Kvällen hamnade vi på Mossen området spelade ölbrännboll eller ja inte jag och Johanna vi vakta filtar:) Ja sen vart det brygget och kvällen avrundades tidigt för vår del redan vid elva tolv tror jag det var.

Som dem flesta vet har jag nu gått på semester i 14 dagar, måndagen var vi hos vetrinären med älsklingens kisse han hade fina värden men blodöron. Skulle åkt hem igår efter det men tyvärr höll kvällen på att sluta olyckligt då Elvis lilla hjärta stannade i ungefär en halv till en minut när vi nästan var hemma så vi kände att vi ville stanna en natt till så inget hände under natten! Hade lilla Elivs hos oss i husvagnen i natt han hade väldigt svårt att sova då han fastnade med sin krage han har runt halsen överallt. Stackars kissen han ska ha den hela tre veckor han kan ju inte ens tvätta sig med den.
Tog en liten sväng förbi mormor och kyrkogården på vägen hem med.
Ja resten av semestern vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på för vädret ser ju inte direkt ut att bli så skoj. Så husvagn semester låter inte så lockande.Men något skoj ska vi allt komma på!
Har varit ute och härjat på den blå faran idag en stund med gick som en pärla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar